Bliv klogere på dine muligheder for valg af trægulve

26 januar 2021 Silje Hansen

Trægulve er danskernes foretrukne gulvtype. Det er en gulvtype der giver varme, sjæl og hygge ind i hjemmet. Trægulve kan du derfor finde i mange forskellige varianter og træsorter. Der er derfor altid noget at finde for enhver smag. Hvis du ønsker at skabe mere liv i din indretning, er det ideelt at vælge trægulve, da du her kan integrere naturen som en del af husets indretning. Det er med til at give din boligindretning noget mere personlighed og stil. 

Når du skal vælge trægulve til din bolig, vil du hurtigt opdage at der er mange muligheder at tage stilling til. Derfor melder der sig hurtigt en række spørgsmål. 

Hvordan vælger du det rette trægulv til din bolig?

Når du skal finde det rette trægulv til din bolig, skal du først og fremmest lægge et budget. Der er store prisforskelle i de forskellige træsorter du kan vælge i blandt, hvorfor det gør det lettere at få et overblik over dine muligheder. Her skal du også tage stilling til om du ønsker træbrædder eller et klikgulv som en løsning til dit hjem. 

Fordelen ved at vælge træbrædder er at det er en løsning som har en lang levetid og let kan vedligeholdes med en gulvafslibning. Herudover kan du give det en overfladebehandling, så det er mere modstandsdygtigt overfor ridser og mærker.

Fordelen ved at vælge et klikgulv er, at det er billigere end træbrædder. Derudover er et klikgulv lette at udskifte, hvis der skulle ske en skade. 

Få mere viden om de forskellige trægulve

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilket trægulv du skal vælge, kan vi måske hjælpe dig lidt på vej. Du kan blive klogere på de forskellige træsorter og trægulve ved at besøge husblog.dk. Her er der flere artikler om, hvordan du finder det rigtige trægulv til hjemmet

Flere Nyheder