Det kan du få hjælp til af en revisor

07 juni 2022 Steffen Hansen

advertorial

Som ny virksomhedsejer er der mange ting, man skal tage stilling til. En af dem er, hvornår man skal hive en revisor ind. I dette indlæg vil vi give nogle konkrete informationer om hvad en revisor kan hjælpe med, og hvorfor du bør overveje at hyre en.

Årsregnskab

Det vigtigste tidspunkt at bruge en revisor på, det er som udgangspunkt ved årsregnskabet. Der er krav til dette ift. lovgivningen, hvis man har et ApS eller et A/S, men det anbefales også ved mindre virksomheder. Revisoren assisterer på årsregnskabet, og sikrer, at man ikke indberetter forkert, eller har overset nogle fradrag eller lignende, som man kan gøre brug af.

Find en god revisor her: https://raabyrevision.dk/ydelser/ 

image

Løbende bogføring

Er man ikke en haj til det med tal og regnskabsregler, så kan det være en god idé at hyre en revisor til løbende bogføring. Ved at gøre dette, så skal man udelukkende fokusere på det man er god til, og derved opbygge en holdbar forretning. Hvis man gerne vil spare lidt penge på denne front, så kan man finde en bogholder i stedet. De er typisk lidt billigere timemæssigt.

Selvangivelser

Selvangivelser kan være en jungle med de mange forskellige felter man kan fylde ud. Her kan man betale en revisor for at klare den, så man er sikker på, at der ingen fejl er. Det smarte ved at gøre dette er, at man også får rådgivning, hvis der er fradrag eller lignende, som man kan bruge, men som man måske ikke kendte til.

Lønadministration

Der er mange regler, når det kommer til udbetaling af løn. Her kan en revisor hjælpe, så det hele bliver opsat korrekt, og så lønnen bliver udbetalt på den rigtige måde. Derudover så kan de hjælpe med at indberette skat og hvad der ellers skal ordnes, når man udbetaler løn til sine medarbejdere.

Flere Nyheder