En boligadvokat kan hjælpe dig med en sikker bolighandel

En boligadvokat kan hjælpe dig med en sikker bolighandel

Står der ny bolig øverst på ønskelisten – og har du måske allerede drømmehuset eller den perfekte lejlighed i kikkerten? Så bør du ikke tøve med at opsøge en boligadvokat som kan hjælpe dig trygt og sikkert gennem alle bolig købets faser.

Hvorfor skal jeg bruge penge på en boligadvokat?

Det at købe en bolig og skulle flytte, samtidig med at man måske skal afhænde sin gamle bolig, er en temmelig omkostnings tung affære. Derfor er der mange bolig købere som sparer boligadvokaten væk, idet de ikke vil trækkes med den ekstra udgift. Men det kan faktisk rigtig godt betale sig at investere i uvildig rådgivning fra en dygtig boligadvokat.

Hvert eneste år oplever rigtig mange bolig købere – især første gangs købere – at deres bolig drømme udvikler sig til sande mareridt. Det kan hurtigt vise sig at man har købt katten i sækken selv om alt på overfladen virkede fint og problemfrit.

Dette misforhold skyldes som oftest at bolig købere begår en grundlæggende fejl, nemlig at tro at ejendomsmægleren er på deres side. En ejendomsmægler er ikke, som navnet på fejlagtig vis antyder, en neutral og uvildig formidler af huse og lejligheder. Ejendomsmægleren er nærmere sælgers forlængede arm. En ejendomsmægler tjener sine penge ved at sælge boliger – og helst så mange af dem på kortest mulig tid.

Derfor skal du ikke regne med at en ejendomsmægler vil oplyse dig om andet end hvad han eller hun er forpligtet til inden for lovens rammer. Det betyder at der kan skjule sig forhold som kan påvirke din beslutning om et køb idet de kan have indflydelse på boligens – og dermed din – økonomi i fremtiden.

Find din boligadvokat online

Det er her din boligadvokat kommer ind i billedet. En rutineret boligadvokat vil hurtigt ud fra en gennemlæsning af den relevante dokumentation kunne vurdere om det er tilrådeligt at købe boligen. Du kan finde din boligadvokat på eboligadvokat.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *