En tryg og sikker bolighandel med boligadvokat fra Hviid Advokater

En tryg og sikker bolighandel med boligadvokat fra Hviid Advokater

Har du nogensinde prøvet at købe eller sælge fast ejendom, ved du, hvor mange faldgruber, der er i forbindelse med handel med huse eller lejligheder. Der er utroligt mange forbehold, der skal tages højde for, og mange fælder, man som bolighandlende kan risikere at falde i, hvis man ikke får den rette rådgivning og vejledning.

 

Som sælger har du som oftest ejendomsmægleren på din side. I følge Ejendomsmæglerloven må en professionel rådgiver kun rådgive den ene side, så som køber vil du ikke kunne regne med, at ejendomsmægleren hjælper dig i forbindelse med dit køb. Samtidig modtager ejendomsmægleren provision for de lån og forsikringer, han får prakket dig på i forbindelse med handelen – hans interesser er af overvejende økonomisk art, ikke at vejlede dig bedst muligt eller sælge dig det optimale produkt. Derfor er der en vis fornuft i at hyre en erfaren og kompetent boligadvokat, som er klar til at varetage dine interesser, når du skal foretage en af de største beslutninger i dit liv.

 

Hos Hviid Advokater har vi nogle af Danmarks bedste og mest erfarne boligadvokater i vor stab. Vi rådgiver købere inde for alt fra finansiering (lånetyper, anbefalet rådighedsbeløb, uvildig vurdering af ejendomsfinansiering og –forsikring mv) til byggetekniske forhold. Vi sætter os ind i alle dokuemnter vedrørende handelen, så du ikke overser vigtige forhold vedrørende for eksempel miljø- og lokalplaner, tinglyste servitutter og udgiftskrævende beslutninger i ejerforeningen. Selv ejendommens generelle tilstand er det vigtigt at være opmærksom på – selvom du har modtaget en tilstandsrapport på selve lejligheden, er det ikke sikkert, at denne siger noget om husets samlede tilstand.

 

Derudover anbefales det altid, at der indsættes et advokatforbehold i købsaftalen. Et advokatforbehold gør, at du kan komme omkostningsfrit ud af din købsaftale, såfremt din advokat ikke godkender aftalen. Dette kan der være mange grunde til, men hovedsagen er, at din advokat er på din side, og ingen andres – din boligadvokat handler 100% ud fra dine interesser, og er ikke ude på at snyde dig.

 

Som køber er det således meget vigtigt at søge kvalificeret rådgivning i forbindelse med ejendomshandel. Når du skriver under på en købsaftale, skriver du nemlig samtidig under på, at du er blevet vejledt om vigtigheden af en boligadvokat. Derfor er du rigtig dårligt stillet, hvis du efterfølgende har klagemål vedrørende ejendommen, såfremt du ikke har fulgt vejledningen og rådført dig med en boligadvokat.

 

Hos Hviid Advokater sætter vi en ære i at være med dig hele vejen genne din bolighandel – se mere her: https://www.youtube.com/watch?v=rhRh-VSNbcs

Comments are closed.