Find de bedste samlelån online

05 september 2021 Lotte Hindsberg

Har du brug for at låne penge og har du allerede flere andre lån, er det værd at undersøge om det ikke er værd at samle alle dine små lån til et stort. Som regel er det billigere at have et stort lån frem for flere mindre lån. Det skyldes blandt andet, at man ofte betaler et månedligt gebyr ved hvert afdrag.

Har man flere lån, kan det blive til mange penge i løbet af en måned. Penge man i stedet kunne bruge på at afdrage på lån. Du kan søge på de bedste samlelån online. 

Læg et budget

Når du skal lånes, er det altid en god ide at få et økonomisk overblik over ens udgifter og indtægter. Forskellen er reelt hvad du kan betale tilbage på et lån. Når du undersøger din økonomi og lægger et budget, er det vigtigt at du lægger et realistisk budget og ikke et alt for stramt budget. Det er de færreste der kan leve og overholde et alt for stramt budget, mere end et par måneder. 

Læg derfor et budget, der ikke gør der sårbar, også for uventede udgifter, som gør det svært for dig at overholde dine økonomiske forpligtigelser. 

Få flere tilbud

Når du skal finde et samletilbud, er det en god ide at søge flere banker om et tilbud, Brug gerne sammenligningssiderne. Her vil du få mindst tre forskellige tilbud på banker, som du kan ansøge. Når du har ansøgt kan du efterfølgende finde det bedste tilbud. Ved at ansøge flere banker, er det nemmere at undersøge og sammenligne de forskellige tilbud. Da det kun tager få minutter at sende en ansøgning, er det tid der er givet godt ud. Du skal som udgangspunkt sammenligne ÅOP, rentesatsen og hvilke tilbagebetalingsbetingelser lånet har. Kan du ikke betale lånet tilbage før tid, bør du ikke sige ja til det lån.

Flere Nyheder