Find det bedste webhotel til firmaets hjemmeside

27 juli 2021 Astrid Pedersen

Skalvirksomheden have en hjemmeside som præsenterer jeres ydelser eller produkter? Så bør du overveje at lade websitet hoste på et billigt webhotel.

Hvad er et webhotel?

Et webhotel er i bund og grund en server med adgang til internettet, som andre kan tilgå via en browser. På et webhotel er det muligt at leje sig ind hvis man har en hjemmeside som kræver såvel plads som sikkerhed, båndbredde og ekstra services som for eksempel regelmæssig backup og opdatering af server software.

Du kan tænke på et webhotel som et rigtigt hotel. Hvis du kun har brug for et værelse behøver du ikke at købe et helt hus. Og på hotellet vil rigtig mange forskellige services være inkluderet som du selv skulle sørge for hvis du boede i eget hus.

På samme måde forholder det sig med et webhotel i modsætning til egen web server. Du kan selvfølgelig godt selv købe en server og hoste din egen hjemmeside. Dette vil dog være uforholdsmæssigt omkostningstungt for dig.

Har du din egen web server stående skal denne være tændt i døgndrift. Du vil selv skulle forestå alle nødvendige opdatering og installation af antispam og antivirus programmer. Og du vil ikke være sikret mod nedbrud med mindre du investerer i endnu en web server som kan tage over.

Lej dig ind på et billigt webhotel og spar penge og kræfter

Dette vil selvfølgelig være voldsomt overkill – især hvis du blot har en lille hjemmeside som skal præsentere dit firma eller din organisation.

Du vil til dette formål kunne finde fuldt servicerede webhoteller som koster under en tier om måneden. Med et webhotel behøver du ikke at bekymre dig om hackere eller virus. Og langt de fleste webhoteller i Danmark har en rigtig fin oppetid.

Du kan læse mere, og finde det perfekte webhotel, på webhotel-guiden.dk

Flere Nyheder