Find det perfekte undertøj hos Love Lingeri

05 februar 2021 Astrid Pedersen

Hvis du drømmer om at forkæle dig selv med frækt og forførende lingeri kan du med fordel læse med i det følgende. Her kan du læse mere om hvordan du vælger det rette lingeri.

BH og trusse sæt – til din basale lingeri garderobe

Er du endnu ikke i besiddelse af noget som helst lingeri kan du med fordel starte med at anskaffe et sæt bestående af matchende BH og trusse. Disse elementer udgør nemlig fundamentet for en hver velassorteret lingeri garderobe. Du bør vælge BH og trusse i den rette størrelse – og også i modeller som passer til din figur.

For at tage trussen først, så skal du selvfølgelig kende din trusse størrelse. Dette er ikke så kompliceret. Men du skal også tage hensyn til din figur. Man går aldrig helt galt i byen med den frække og minimalistiske g strengs trusse, som både er fræk og forførende. Men man kan godt få brug for lidt mere støtte til maven og hofterne. Derfor kan det godt være at du i stedet bør vælge en tanga trusse, en tai trusse eller en maxi trusse.

En trusse kan godt være utroligt sexet selv om der ikke er tale om en g streng. En flot maxi trusse, som er designet til at fremhæve dine flotte former og dekoreret med lacings og blonder, kan sagtens være lige så flirtende som en lille g strengs trusse.

Det er straks lidt mere kompliceret at vælge den rette BH. Først og fremmest skal du kende din skålstørrelse og dit bustemål. Disse to parametre er angivet ved henholdsvis et bogstav og et tal – for eksempel 80C. Du kan selv tage mål ved hjælp af et målebånd, eller du kan få en ekspedient i en fysisk lingeri butik til at hjælpe dig.

Du kan læse mere, og finde dit nye BH og trusse sæt, på love-lingeri.dk

Flere Nyheder