Hold dit regnskab under kontrol

20 august 2021 Steffen Hansen

Når man er ny virksomhedsejer er der mange ting man skal holde styr på, derfor kan det hurtigt føles uoverskueligt at holde styr på sit regnskab. Der er nye regler man skal lære, deadlines der skal overholdes, og bøder der gives, hvis de ikke bliver overholdt. Lær her i indlægget hvordan du holder styr på dit regnskab.

Ansæt en bogholder

Den nemmeste måde, at klare problemet med sit regnskab er ved at ansætte en bogholder. En bogholder er en person, som tilbyder virksomheder hjælp med at bogføre løbende. De kommer ud til virksomheder, hvor de bogfører de bilag der må være, samt snakker tallene igennem, hvis det er nødvendigt. Modsat en revisor, så er en bogholder en person man bruger løbende, hvor en revisor er en person der skal godkende ens regnskab.

Mangler du en bogholder, så kan du finde en bogholder i silkeborg, men helt sikkert også i en anden by, hvis du ikke kommer fra Silkeborg området.

Hold det under kontrol løbende

Det vigtigste ved et regnskab er, at du holder det opdateret løbende. Ved at holde det opdateret, så sikrer du dig mod udgifter du ikke forventede, du sikrer dig mod “bøder” fra Skat, og du har hele tiden et overblik over hvor mange penge din virksomhed har. Den bedste måde at holde sit regnskab opdateret på, er ved at gøre det mindst en gang i ugen. På denne måde kan du også lave kvalificerede beslutninger ud fra de tal du ser i regnskabet. Du ved hvor meget du har at gøre med, om du laver overskud og om der er råd til det du går og drømmer om.

Vi håber at ovenstående har givet et indblik i hvad du bør gør med dit regnskab, og ellers anbefaler vi, at du kontakter en revisor eller en bogholder, som kan forklare dig yderligere.

Flere Nyheder