Hundetøj – find det bedste tøj til hunde online

29 marts 2021 Astrid Pedersen

Når du er hundeejer, er det dit ansvar at sørge for, at hunden trives og har det godt. Dette betyder at du selvfølgelig skal fodre den ordentligt i et daglige og sikre at den har de optimale muligheder for udfoldelse.

En hund skal føle sig tryg glad og elsket – og så skal den have adgang til rent vand, en blød seng, og masser af stimulerende legetøj. Men hvad mange hundeejere desværre har en tendens til at overse er hundens behov for den rette påklædning på lufteturen.

En stor del af de danske hundeejere tror fejlagtigt at en hund altid vil være maksimalt beskyttet mod elementernes rasen i kraft af sin pels. Desværre forholder det sig ikke altid sådan. Især mindre hunderacer fra varmere himmelstrøg som for eksempel Chihuahua eller Shi Tzu har slet ikke nok at stå imod med når det handler om hverken huld eller pels.

Når vinterhalvåret sætter ind vil en sådan hund typisk fryse forfærdeligt når I er ude og gå. Derfor bør du lade hunden iføre en varm og isolerende frakke eller et polstret dækken så den ikke mister alt for megen varme fra sin lille krop.

Beskyt hunden mod regn med et vandtæt regndækken

Der ud over vil hunden hurtigere afkøles hvis den bliver våd, hvorfor det er vigtigt selv på lunere dage at give din firbenede ven regntøj på. Lige som du ikke selv bryder dig om at skulle gå rundt og være drivvåd finder din lille hund heller ingen fornøjelse herved. Og derfor kan du med fordel investere i en vandtæt regnfrakke eller et ditto dækken til Fido.

Beskyt de sarte poter med sko og støvler til hunde

Om sommeren kan den varme asfalt godt være rigtig hård kost for hundens trædepuder hvorfor du kan vælge at give hunden sko på inden gåturen. Find hundesko og hundetøj online på designforpets.dk.

Flere Nyheder