Hviid Boligadvokater – kompetent juridisk rådgivning til fast, lav pris

Hviid Boligadvokater – kompetent juridisk rådgivning til fast, lav pris

Kigger du på bolig, eller har du allerede fundet en bolig, så kan du med fordel hyre en kompetent boligadvokat til at rådgive dig og kontrollere dokumenterne, inden du underskriver dem. Uanset om det er første gang, du handler bolig eller har prøvet det før, så er der mange dokumenter at holde styr på, og du kan nemt komme til at overse detaljer, som betyder, at du enten fortryder dit boligkøb eller ender med at få dyre ekstraregninger, fordi du opdager fejl og mangler i huset efter at du er flyttet ind.

Effektiv juridisk rådgivning online

Hos Hviid Boligadvokater har de stor ekspertise inden bolighandel, og her få du kompetent juridisk rådgivning til faste, lave priser. I denne præsentationsvideo https://www.youtube.com/watch?v=rhRh-VSNbcs kan du møde boligadvokat Henrik Baastrand, som fortæller, hvad Hviid Boligadvokater kan tilbyde dig. Hviid Boligadvokater er et landsdækkende advokatfirma, som har eksisteret siden 2007, og du finder afdelinger i bl.a. København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Roskilde, Horsens, Vejle og Kolding. En anden fordel ved Hviid Boligadvokater er, at al juridisk rådgivning foregår online via e-mail eller telefon, så du kan svare på e-mails eller holde telefonmøde med boligadvokaten, når det passer ind i din hverdag. Du slipper dermed for transporttid frem og tilbage til boligadvokatens kontor. Du får en grundig og effektiv sagsbehandling – også når det er hastesager.

100 procent uvildig sparringspartner

Boligadvokaten fra Hviid Boligadvokater er din sparringspartner og 100 procent uvildig. Ifølge den nye Ejendomsmæglerlov, som er trådt i kraft, må en professionel rådgiver maksimalt rådgive den ene part i en bolighandel, og ejendomsmægleren er altid sælgers mand. Boligadvokaten guider dig gennem købsprocessen og gennemkontrollerer alle dokumenter, før de godkendes. Du kan med fordel få indføjet et advokatforhold, hvilket betyder, at du har mulighed for at trække dig fra handlen uden yderligere omkostninger, hvis det viser sig, at boligadvokaten ikke kan godkende dokumenterne. Blandt de mange dokumenter, som kontrolleres, er salgsopstilling, købsaftale, tilstandsrapport, ejerskifteforsikring, elrapport, tingbogsattest, BBR-meddelelse, ejendomsdatarapport m.m. Boligadvokaten skriver og tingløser skødet og foretager refusionsopgørelse. Dermed kan du være helt tryg ved, at ingen vigtige dokumenter bliver overset undervejs. På hjemmesiden Hviidadvokater.dk finder du meget mere information om bolighandel, og her er også en prisliste over, hvad det koster at hyre en boligadvokat, samt en guide til bolighandel. Du kan også booke en gratis, uforpligtende samtale med en boligadvokat fra Hviid Boligadvokater ved at udfylde kontaktformularen, og så vil du blive ringet op hurtigst muligt samme dag.

Comments are closed.