Lån penge online med hjælp fra sammenligningssiderne

16 juni 2021 Lotte Hindsberg

Kigger du på internettet efter en online bank, kan du godt sidde med følelsen af, at det er en anelse uoverskueligt. Lånemarkedet er præget af at være hård og med mange forskellige banker. Hertil skal lægges at den samme type lån kan hedde mange forskellige ting. Microlån, kviklån eller telefonlån bare for at nævne nogle få. 

I stedet for at opgive eller vælge et tilfældigt lån er der hjælp at hente på en af sammenligningssiderne. De tilbyder gratis, hvis du giver dem ganske få oplysninger, at finde mindst tre forskellige online lån du efterfølgende kan ansøge og sammenligne. Lån penge har derfor aldrig været nemmere, hvis man ved hvor man kan få råd og vejledning.

Det kan godt betale sig at sætte tid af til at ansøge flere lån, og bare rolig det vil kun tage få minutter, da låneproceduren i forbindelse med et online lån er hurtig og nem. 

Hvad skal du være opmærksom på og sammenligne?

Når du har ansøgt og forhåbentligt fået flere lånetilbud er næste trin at undersøge og sammenligne de forskellige lån. En af fordelene ved at benytte sig af sammenligningssiderne er at de lån du har ansøgt kan sammenlignes. 

Først og fremmest er det ÅOP, rentesatsen og tilbagebetalingsbetingelserne du skal være opmærksom på. Hvis du ikke har mulighed for at betale lånet tilbage før tid uden at du skal betale en halv bondegård i gebyr, bør du som udgangspunkt undgå at sige ja tak til lånet. 

Det er også en god ide at være opmærksom på om der er gebyrer. Er det et lånegebyr du skal betale i forbindelse med at du låner og skal du betale et månedligt gebyr, hvergang du afdrager et beløb kan det ende med at blive et særdeles dyrt lån. Vær også opmærksom på hvad du skal betale i strafgebyr, såfremt at du misser et afdrag.

Flere Nyheder