Lad et inkassofirma håndtere dine dårlige betalere

09 december 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Det er noget så irriterende når folk ikke betaler hvad de skylder.

Hvis du som virksomhedsejer er træt af at dine kunder ikke betaler deres regninger er det med god grund. Det er opslidende og tidskrævende konstant at skulle hænge i røret for at få kradset de skyldige beløb ind, eller på kontinuerlig basis at skulle sende rykkerskrivelser ud til de dårlige betalere.

Til sidst kan det være fristende bare at give op og æde tabet. Der er trods al grænser hvor hvor meget tid og energi man gider bruge på dette projekt. Men det er faktisk ikke den eneste mulighed du har.

Du kan også vælge at melde dine skyldnere til inkasso. På den måde kan du slippe for at skule bøvle med telefonopkald og udsendelse af mails. Og du kan være sikker på at få i hvert fald nogle af dine penge igen.

image

Hvordan kan jeg få glæde af inkasso service?

Når du vælger at overdrage opgaven med inddrivelse af gæld til et professionelt inkassofirma kan du helt slippe for selv at skulle tage yderligere kontakt til kunden. Dit inkassofirma vil så at sige overtage gælden, og formedelst en vis procentdel af det skyldige beløb sørge for at pengene kommer ind på din konto igen.

Et inkassofirma vil forestå kontakt til kunden og eventuelt sørge for at en afbetalingsordning bliver sat i værk, skulle kunden være ude af stand til at betale hele beløbet ad én omgang. Hvis kunden fortsat nægter at betale kan dit inkassofirma indgive en politianmeldelse og slæbe kunden i fogedretten.

Det er dog sjældent at det kommer så vidt. Alene det at du adviserer kunden om at han eller hun vil blive meldt til inkasso vil som oftest have den effekt at kunden faktisk vælger at betale sin gæld med det samme. Du kan læse mere om inkasso service på debtia.dk

Flere Nyheder