Lækker og velsmagende mad ud af huset fra Danmarks bedste cateringfirma

08 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Ønsker du at bestille mad ud af huset til din næste fest? Så bør du overveje at benytte det danske cateringfirma Kokken & Jomfruen.

Hvorfor bestille festmad hos Kokken og Jomfruen?

Der er mange gode grunde til at bruge det velrenommerede danske cateringfirma når du bestiller mad ud af huset til din fest eller hyggelige sammenkomst – i privat regi såvel som til firmafesten.

Først og fremmest er Kokken & Jomfruen blandt de ældste og mest benyttede cateringfirmaer i Danmark. Dette giver virksomheden et rigtig godt erfaringsgrundlag når det handler om at tilberede og udbringe mad til større såvel som til mindre selskaber.

image

Når du bestiller mad ud af huset hos Kokken og Jomfruen kan du være sikker på at samtlige retter bliver tilberedt med omhu og professionalisme. Du vil altid være garanteret et velsmagende måltid når du bestiller maden til din næste fest hos Kokken og Jomfruen. Og du kan være sikker på at samtlige retter bliver leveret frisklavede til døren – og til tiden.

Alt hvad du skal gøre er at anrette på tallerkener, fade eller buffet. og så ellers bare nyde den lækre mad og den hyggelige fest.

Hvilke typer mad kan jeg bestille hos Kokken & Jomfruen?

Det kendte cateringfirma er leveringsdygtig i flere forskellige former for mad ud af huset og cateringservice. Til din private fest kan Kokken og Jomfruen for eksempel levere en lækker buffet med masser af velsmagende anretninger, tilberedt med sans for smag såvel som udseende.

Du kan selv bestemme om du ønsker en standard buffet, eller om du selv vil sammensætte din buffet ud af huset ud fra et stort udvalg af forskellige små hapsere. Du kan også vælge en traditionel tre retters menu som skal serveres fra fade eller som enkelt anretninger. Og endelig kan du, såfremt din fest finder sted tidligt på dagen, vælge en super lækker brunch ud af huset.

Du kan læse mere om Kokken & Jomfruen, og bestille cateringservice til din næste fest via den brugervenlige hjemmeside kokken-jomfruen.dk.

Flere Nyheder