Massage i Slagelse? Find det online

04 juni 2021 Astrid Pedersen

Mange mennesker forbinder massage med luksus og med wellnessafdelinger på feriehoteller. Men massage er meget andet og mere end blot hyggeligt nus på ryggen og velduftende olier.

Massage kan afhjælpe mange smertefulde tilstande og faktisk også nedsætte stress symptomer i betydelig grad. Og derfor bør du faktisk, for dit helbreds skyld, forkæle dig selv med en god massage med jævne mellemrum.

Hvor kan jeg få en god massage i Slagelse?

Er du bosiddende i Slagelse eller nærmeste omegn kan du med fordel opsøge Akupunktur & Massage Klinikken for en lækker og helsebringende massage.

Akupunktur & Massage Klinikken er ejet og drevet af selvstændig behandler Pia E. Nielsen som i samarbejde med akupunktur og massør Johnni Latkovic Kjær og fysioterapeut Christopher Mingo daglige hjælper kunder fra Slagelse og omegn til et bedre helbred, færre smerter og øget velvære i dagligdagen. Hos Akupunktur & Massage Klinikken kan du altid booke en tid til massage udført af en dygtig, erfaren og veluddannet massør.

Du kan vælge en traditionel fysiurgisk massage, eller du kan vælge en såkaldt triggepunkts massage. En triggepunkts massage er en form for massage hvor musklernes triggerpunkter – det vil sige de punkter hvor de motoriske nerver forbinder sig med selve musklen – bearbejdes. Triggerpunkterne er ofte centrum for smertefulde spændinger, muskelknuder og infiltrationer som for eksempel kan resultere i hold i nakken eller nedsat bevægelighed i skulder regionen.

Med en grundig triggerpunkts massage vil du kunne nedbringe den smertefulde stivhed og samtidig genvinde din smidighed og bevægelighed i det ramte område. Den velgørende massage stimulerer samtidig lymfe systemet således at kroppens naturlige cirkulation aktiveres, og affaldsstoffer som har hobet sig op i myoserne transporteres bort ad naturlig vej.

Du kan læse mere om de forskellige former for massage som Akupunktur & Massage Klinikken tilbyder, og booke tid til en massage online på klinikkens hjemmeside am-klinikken.dk.

Flere Nyheder