Parkeringsopsyn – når du vil undgå overfyldte parkeringspladser

19 januar 2021 Astrid Pedersen

Hvis du administrerer private parkeringspladser – for eksempel i forbindelse med et kontorkompleks eller et boligselskab – ønsker du sikkert at forbeholde pladserne de retmæssige beboere, kunder eller ansatte. Det betyder meget ikke at skulle lede efter en parkeringsplads, når man kommer hjem eller skal på arbejde. Og derfor kan det godt gå hen og blive lidt af et problem med uvedkommende trafik på de til ejendommen hørende parkeringspladser.

Parkeringsopsyn eller adgangskontrol?

Der findes flere måder, hvorpå du kan løse dette problem.

Du kan for eksempel vælge at lade de private parkeringspladser afspærre og opsætte en bom eller et sæt pullerter, som forhindrer udefrakommende bilister i at køre ind på dine parkeringspladser. Et sådant system fungerer som regel ved hjælp af nummerpladegenkendelse eller ved forevisning af et digitalt adgangstoken.

Dette er en særdeles effektiv metode til parkeringskontrol. Men det er også en omstændelig løsning, og det er ikke altid, der er mulighed for at træffe sådanne foranstaltninger. I så tilfælde kan du vælge at lade et parkeringsfirma forestå regelmæssigt opsyn med dine parkeringspladser.

Hos et professionelt parkeringsfirma vil du kunne blive tilbudt en parkeringsløsning, som inddrager parkeringskontrol ved særligt uddannede parkeringsvagter. Disse parkeringsvagter vil for det første have fuld hjemmel til at udstede forlæg til parkeringsbøder for det andet være trænet til at kunne håndtere de konfliktsituationer, som måtte opstå i forbindelse med deres arbejde.

Med parkeringsopsyn ved parkeringsvagter får du effektiv parkeringskontrol, således at dine parkeringspladser atter bliver forbeholdt deres retmæssige brugere.

Hvem kan hjælpe med parkeringsopsyn i København?

Hvis du leder efter et kompetent og erfarent parkeringsfirma, som kan hjælpe med effektivt parkeringsopsyn, kan du med fordel vælge UnoPark. Hos UnoPark får du personlig service og en skræddersyet parkeringsløsning, som matcher dine ønsker og dine parkeringspladsers type. Du kan læse mere på UnoPark.dk eller booke et møde med en parkeringskonsulent.

Flere Nyheder