Sildebensbord – et unikt indslag i din bolig

31 august 2021 Camilla Skøtt

Der kan siges mange forskellige ting om boligindretning, men i sidste ende handler det om at finde de ting, der gør én glad. Og hvorfor ikke se, om et sildebensbord gør det?

At indrette sig personligt er et spørgsmål om at finde ud af, hvad man godt kan lide. Men det handler også om at finde nogle anderledes og unikke løsninger, så boligen kan skille sig ud fra alle de andre lignende hjem. Det kan være svært. Men en af de elementer, du kan overveje at implementere, er sildebensbordet.

Sildeben, tænker du måske – er det ikke et mønster, man bruger til gulve? Og jo, det er det. Men det luksuriøse mønster har taget springet op på møblerne også, og sildebensbordet er i skrivende stund nok det mest populære bord overhovedet.

Populært og unikt – hvordan hænger det sammen?

Når sildebensbordet er blandt de mest populære møbler på markedet i øjeblikket, hvordan er det så muligt, at vælge et unikt et af slagsen? Det er det heller ikke – i hvert fald ikke hvis du køber det hos en af de større møbelgiganter, der får masseproduceret varerne i Kina.

Køber du til gengæld dit bord hos et snedkerfirma i Danmark, så er det unikt. Både fordi det er lavet i hånden, men også fordi du selv kan være med til at definere målene og farverne på træet. Samtidig er hver enkelt stykke træ i bordpladen lagt i hånden med kærlighed, og det skinner igennem. Med denne løsning får du et stykke unikt håndværk, der samtidig er et populært møbel i tiden.

Er det ikke dyrt, tænker du måske? Og det kommer an på, hvad du definerer som dyrt. Taget i betragtning at du får et spisebord, der er produceret i Danmark af uddannede møbelsnedkere, er prisen ikke synderligt høj – og det er med sikkerhed alle pengene værd.

Flere Nyheder