Stort udvalg af spændende økologisk te

15 marts 2021 Tina Høy

Er du tedrikker? Det kan godt være svært at finde andet end de sædvanlige sorte og en enkelt grøn te på breve i supermarkedet. Ofte har supermarkederne kun én slags løs te i pose, og de større supermarkeder har de samme 5-10 “bland-selv” altid. Hvis du ønsker at købe økologisk te og i øvrigt savner variation, kan du med fordel købe te på nettet.

Man mener, at teen opstod i Kina, og at den dengang havde ry for at have helbredende effekt. Vidste du, at efter vand er te det, som flest mennesker i verden drikker?

Sund økologisk te

Måske har du også hørt, at mennesker, der drikker te, er sundere end dem, der ikke gør, men man kan vel vende teorien om; måske vælger jer, der er tedrikkere generelt at leve sundere? Så hvorfor ikke også vælge økologisk te? 

Hvis du er interesseret i økologisk te og at udforske, hvad der er af smagsvarianter, har du et stort udvalg hos https://nordic-tea.dk/. De har en masse viden om te, og hvordan man brygger den perfekte kop. Det er EU, der mærker og sætter regler for den økologiske te, og i Danmark sørger Fødevarestyrelsen for kontrol.   

Stor smagsoplevelse med Bai Ling Gong Fu Golden Monkey

Du kan fx vælge en økologisk Bai Ling Gong Fu Golden Monkey, som er en enormt sød te med et hint af frugt, blomster og frisk muld. Den er meget speciel og skal prøves. Den koster 81 kr. for 50 gram, men så kan du også genbruge teen flere gange, hvis du følger Nordic Teas anvisninger. 

Overvej at vælge en grøn økologisk te. Der er forsket i grøn te, og den skulle bevare de sunde plantestoffer som catechiner bedre end sort te. Der er noget, der tyder på, at grøn te kan beskytte mod et enzym, der er overrepræsenteret i mange kræfttyper, hvis du vel at mærke drikker mindst 5 kopper om dagen.

Flere Nyheder