Tre ting du skal overveje, når du vælger serverhosting

08 september 2021 Emilie Jacobsen

Hvis du er begyndt at se på, hvad det kræver for dig at oprette din egen hjemmeside, har du sikkert fundet ud af, at du har brug for server hosting. Derefter kan det være, at du er gået helt i baglås, for der er jo så mange forskellige at vælge imellem. 

Her kommer vi med en lille guide til, hvad du kan tænke over, når du skal vælge hosting. Vi har skrevet guiden med inspiration fra dandomain.dk, der er en dansk server hosting løsning. 

Hvor hurtig en hjemmeside har du brug for?

Din hostingløsning er blandt andet afgørende for, hvor hurtigt din hjemmeside bliver indlæst. Hvis du skal oprette en hjemmeside til din virksomhed, er det meget vigtigt, at du tænker over det. Folk er vant til hurtige hjemmesider i dag og gider ikke at bruge tid på at vente. Hvis din hjemmeside er for langsom, vil de derfor gå ud af den igen. 

Hos dandomain.dk har de nogle højtydende VPS’er, der er bygget til meget trafik. Du kan derfor være sikker på, at din hjemmeside bliver indlæst hurtigt. 

Brug penge på en god løsning

Når du skal finde en hostingløsning til din hjemmeside, giver det næsten sig selv, at du ikke bør spare. Når det er så vigtigt, at din hjemmeside bliver indlæst hurtigt, er det at skyde sig selv i skoen, hvis du prøver at spare penge her. Hos dandomain.dk kan du dog finde en række forskellige abonnementer, der ikke koster alverden – også selvom din hjemmeside bliver indlæst meget hurtigt. 

Hvilken kundeservice har du brug for?

I forbindelse med at vælge hosting er det også oplagt, at du tænker over, hvilken form for kundeservice du har brug for. Skal det være chat eller telefonisk? Skal det være dansk eller engelsk? Det er selvfølgelig kun, hvis du vælger et dansk webhotel, at du kan få dansk kundeservice. 

Flere Nyheder